Home     Nieuw     Aanbiedingen    Mijn Account    Inloggen    Contact
Categorie├źn
Informatie

Popcorn grondstoffen zoet en zout

Onze prijs: 12.95EUR
12.95EUR        Voeg artikel toe van uw offerte  


Een set grondstoffen bestaat uit: 1 kg. popcornmais, 500 gram suiker, 50 gram zout, 0,25 liter olie en 50 papieren puntzakjes (= 50 porties per kg. mais). 

Popcornmais:
Popcorn in de vorm van een butterfly wordt verwarmd tot 300 gr.C. in de popcornketel. Het vocht in de korrel wordt omgezet in stoom waardoor deze uit elkaar klapt. Vocht is het sleutelwoord bij popcornmais. Dit type levert bovendien een 12% grotere korrel op dan gebruikelijk.

Popcornzout:
Dit is een belangrijk onderdeel voor een goede kwaliteit cq. smakelijke popcorn voor mensen die de zoete popcorn niet zo zien zitten maar gaan voor de zoute (hartige) versie. Alleen heb je daarvoor veel minder zout dan suiker nodig, vandaar een toevoeging van slechts 50 gram zout.  

Popcornolie:
Popcorn poft bij 240 graden Celsius. De meeste olieen verbranden al bij een lagere temperatuur en geven hierdoor een vreemde bijsmaak aan de popcorn. Onze olie is exclusief ontwikkeld voor de productie van popcorn o.b.v. 100% plantaardige olie en vrij van genetisch gemanipuleerde (hulp)stoffen. Voldoet aan de eisen van het Voedingscentrum: minder dan 1/3 aan verzadigde vetten! Het resultaat is een lekkere geur en een zuivere, autenthieke popcornsmaak! Details

 Onze prijs: 12.95EUR
 Hoeveelheid: