Home     Nieuw     Aanbiedingen    Mijn Account    Inloggen    Contact
Categorie├źn
Informatie

DJ set Pioneer Pro-350

Onze prijs: 90.00EUR
90.00EUR        Voeg artikel toe van uw offerte  

Met deze complete set kan elke DJ onmiddellijk aan de slag. De bundel bestaat uit twee Pioneer CDJ-350-W tabletop CD/USB-spelers, een Pioneer DJM-350-W 2-kanaals mixer en een solide Pioneer Pro-350-FLT-W flightcase. Alle artikelen zijn uitgevoerd in fraai en stijlvol wit. Met dit uitgebreide pakket kan iedere modebewuste DJ moeiteloos uit de voeten.

De Pioneer DJM-350 2-kanaals DJ-mixer betekent gebruiksgemak en is oerdegelijk uitgevoerd voor onbezorgd gebruiksplezier, dag in dag uit. En dankzij de overzichtelijke menustructuur en toetsenlay-out vindt iedereen snel zijn draai achter het mengpaneel. Via de USB-poort sluit u in een handomdraai opslagapparatuur aan op de mixer. En met vier ingebouwde effecten creeert u moeiteloos exacte klanken.

De Pioneer CDJ-350 tabletop CD/USB-speler biedt ook ruimte voor variatie en is van alle markten thuis. U zet de CDJ-350 moeiteloos in als cd-speler, MIDI-controller en audio interface. En u hoeft bepaald geen computergenie te zijn om het maximale uit deze speler te halen.Details

 Onze prijs: 90.00EUR
 Hoeveelheid: