Home     Nieuw     Aanbiedingen    Mijn Account    Inloggen    Contact
Categorie├źn
Informatie

Biertap Industrial white 342x73x(h)110 cm(incl. achterbar & LED

Onze prijs: 245.00EUR
245.00EUR        Voeg artikel toe van uw offerte  

Een komplete 1-kraans bar van geschuurd wit steigerhout, geplaatst in een stevig r.v.s. frame. In het midden bevindt zich een spoelbak met aansluitmogelijkheid voor stromend water en een uitlekrooster voor glazen. Afmetingen: (L)340 x (B)73 x (H)120 cm. (werkhoogte 100 cm.).

Achter deze bar komt een grote witte statafel van steigerhout met r.v.s. topblad afm. (B)180 x (D)80 x (H)110 cm. waarop een achterwandkast wordt geplaatst met ombouw, planken en led-verlichting. De verlichting kan desgewenst in elke kleur worden veranderd d.m.v. een meegeleverde afstandsbediening die 252 LED's en 60 Watt aanstuurt en zorgt voor een spectaculaire en decoratieve barverlichting. Deze achterwand kunt u bijv. gebruiken voor een leuke decoratie of om even snel iets weg te zetten.

Er wordt meegeleverd: 20 mtr. waterslang met slangwartel 3/4" aansluiting, 1 lengte a 5 mtr. afvoerslang met Geka-koppeling, glazenspoelborstel, bierafstrijker en een langzaam doserend spoeltablet.

NIET wordt meegeleverd: een fust bier en een koelkast van 140 ltr. die u apart erbij kunt huren en onder het blad kunt plaatsen. Zie gerelateerde artikelen onderaan deze pagina!Details

 Onze prijs: 245.00EUR
 Hoeveelheid: