Home     Nieuw     Aanbiedingen    Mijn Account    Inloggen    Contact
Categorie├źn
Informatie

Biertap Steigerhout wit (incl. achterbar & LED)

Onze prijs: 245.00EUR
245.00EUR        Voeg artikel toe van uw offerte  
Een komplete 1-kraans bar van geschuurd wit steigerhout, geplaatst in een stevig r.v.s. frame. In het midden bevindt zich een spoelbak met aansluitmogelijkheid voor stromend water en een uitlekrooster voor glazen. Afmetingen: (L)340 x (B)73 x (H)120 cm. (werkhoogte 100 cm.).

Er wordt meegeleverd: 20 mtr. waterslang met Gardena-koppeling, 2 lengtes a 5 mtr. afvoerslang met Geka-koppeling, glazenspoelborstel, bierafstrijker en een langzaam doserend spoeltablet.

NIET wordt meegeleverd: een fust bier en een koelkast van 140 ltr. die u apart erbij kunt huren en onder het blad kunt plaatsen. Zie gerelateerde artikelen onderaan deze pagina!

Achter deze bar komt een grote witte statafel van steigerhout met r.v.s. topblad afm. (B)180 x (D)80 x (H)110 cm. waarop een achterwandkast wordt geplaatst met ombouw, planken en led-verlichting. De verlichting kan desgewenst in elke kleur worden veranderd d.m.v. een meegeleverde afstandsbediening die 252 LED's en 60 Watt aanstuurt en zorgt voor een spectaculaire en decoratieve barverlichting. Deze achterwand kunt u bijv. gebruiken voor een leuke decoratie of om even snel iets weg te zetten.


Details

 Onze prijs: 245.00EUR
 Hoeveelheid: