Home     Nieuw     Aanbiedingen    Mijn Account    Inloggen    Contact
Categorie├źn
Informatie

Gas barbeque Europa 6 126x92x230 cm. (incl. afzuigkap)

Onze prijs: 135.00EUR
135.00EUR        Voeg artikel toe van uw offerte  

Opgelet! Indien de barbecue 100% schoon retour komt, worden de schoonmaakkosten van € 30,00 excl. btw aan u terug betaald!

Dit is de luxe versie van de Partymaster met CE keurmerk en heeft een formidabele afzuiginstallatie dus doet zijn werk zowel buiten als binnen. Door het gesloten brandersysteem is het rendement groter dan bij conventionele systemen en ongevoelig voor windinvloeden. Het grote vermogen geeft de barbecue een zelfreinigende werking. Door de opslag van warmte in de barbecue is het rendement maximaal waardoor de barbecue ernergie bespaart. Door de optimale warmteverdeling en de hete luchtstroom ontstaan perfecte bakeigenschappen.

Invetten van het rooster is overbodig geworden. Zelfs hamburgers en tartaartjes schroeien direct dicht en laten na 10 seconden weer los van het rooster. Door de hoge temperatuur in de barbecue ontstaat er nauwelijks vetafzetting want het vet verdampt of verbrandt direct. Het rvs brander gedeelte is geintegreerd in een zwart geepoxeerd frame en is voorzien van 4 robuuste zwenkwielen. De Atlanta wordt verhuurd inclusief een buitendak, een krachtige afzuiginstallatie, afvoerslang 10 mtr. en propaangas.


Specificaties barbecue:
- Branders       : 3 st. (thermisch beveiligd)
- Vermogen     : 4 kw per brander, totaal 12 kW
- Gewicht         : 95 kg. (incl. afzuiginstallatie)
- Grillhoogte     : 90 cm.
- Grilloppervlak: 110 x 50 cm.
- Afmetingen  : (L)129 x (B)77 x (H) 92 cm.

Specificaties afzuiginstallatie:
- Spanning     : 230V.
- Capaciteit    : 2500 m3
- Boordring     : (Ø)30 cm.
- Afmetingen  : (L)140 x (B)96 x (H) 45 cm.Details

 Onze prijs: 135.00EUR
 Hoeveelheid: